Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 1 iulie 2010

De ce asa?


Niciodata nu cred ca o sa inteleg un lucru : de ce femeile /fetele iubesc sau pun mai mult sentiment decat barbatii/baietii ? Sincer...chiar nu pricep. Si eu nu ma refer absolut deloc la motivele pe care cred ca le stim toti , cum ca ei nu isi arata sentimentele din cauza orgoliului , si chestii de genul asta. Vreau motivul real !
Mereu am vrut sa stiu asta.....
Adica , da , femeile sunt mai slabe si mai naive , oricat de mult incearca ele sa nege sau sa ascunda asta , sunt mai sensibile , sunt mai dragastoase , dar [si eu vorbesc din experienta] sunt unii barbati care si ei sunt la fel ca femeile.
De ce nu isi dau sentimentele de gol ? Cum fac asta ei ? De ce nu putem si noi sa facem acelasi lucru ? Si de ce noi punem cele mai multe sentimente in tot , si dup ce o relatie se termina inca mai suferim , chiar daca stiam de mult timp ca nu mai are ce altceva sa se intample? E speranta aia idioata de "Lasa frate ca totul va fi bine chiar daca nu schimb nimic " ??
Parerea ta....?

4 comentarii:

Dudu♥ spunea...

din experienta am invatat ca uneori barbatii/baietii iubesc chiar mai mult decat o poate face o femeie. depinde de fiecare in parte. o sa ai bucuria intr-o zi sa gasesti un baiat care sa te iubeasca si sa iti ARATE asta - asa cum si tu il iubesti la randul tau.

Ilinca spunea...

Drăguţă, nu poţi cataloga toate femeile după un tipar. E adevărat, majoritatea sunt naive şi prostuţe, pot deveni uşor penibile.
O femeie inteligentă e evident superioară unui bărbat la fel de inteligent. Ţine la orgoliul ei. Ştie când să se retragă şi când să rămână, să insiste.
Implicarea şi sentimentalismul ţine de fiecare în parte, fără a ţine cont de sex.
:)

Unknown spunea...

@ dudu : buna parerea ta... sincer <3

@ ilinca: nu am facut referire la toate femeile, daca nu te-ai prins , ci doar la marea majoritate.

Ilinca spunea...

Dacă te referi la majoritatea, nu cred că ar trebui să spui "femeile", din moment ce asta implică toată specia. :)