Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 1 iulie 2010

De ce asa?


Niciodata nu cred ca o sa inteleg un lucru : de ce femeile /fetele iubesc sau pun mai mult sentiment decat barbatii/baietii ? Sincer...chiar nu pricep. Si eu nu ma refer absolut deloc la motivele pe care cred ca le stim toti , cum ca ei nu isi arata sentimentele din cauza orgoliului , si chestii de genul asta. Vreau motivul real !
Mereu am vrut sa stiu asta.....
Adica , da , femeile sunt mai slabe si mai naive , oricat de mult incearca ele sa nege sau sa ascunda asta , sunt mai sensibile , sunt mai dragastoase , dar [si eu vorbesc din experienta] sunt unii barbati care si ei sunt la fel ca femeile.
De ce nu isi dau sentimentele de gol ? Cum fac asta ei ? De ce nu putem si noi sa facem acelasi lucru ? Si de ce noi punem cele mai multe sentimente in tot , si dup ce o relatie se termina inca mai suferim , chiar daca stiam de mult timp ca nu mai are ce altceva sa se intample? E speranta aia idioata de "Lasa frate ca totul va fi bine chiar daca nu schimb nimic " ??
Parerea ta....?
Trimiteți un comentariu