Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

vineri, 2 iulie 2010

Daca eram baiat...


Daca eram baiat , macar pentru o zi , cu siguranta faceam tot ce acum nu pot , sau nu mi se pare logic.As fi mers cu toti tipii pe care ii stiu sa bem , sa futem , sa facem orice ...As fi alergat dupa fetele care imi plac mie , as fi stat cu una doar pentru sex , sau prezenta ei , chiar daca nu as tine la ea.
Daca eram baiat si aveam iubita , era cu totul si cu totul alta poveste.... In primul rand nu o luam de buna , nu consideram ca e logic si ca merit ca ea sa fie cu mine , o respectam pentru femeia care e si pentru tot ce m-a atras la ea.. Nu as face in niciun caz prostia de a o insela , si asta pentru ca stiu cum e. As sti ,daca as fi baiat , si cum e sa iubesti o fata . As asculta-o pentru simplu fapt ca eu stiu cum e sa fi cu un tip doar ca sa il asculti pe el , dar pe el sa nu il intereseze de tine si de probleme tale . Dar cred ca ... tot pe mine m-as pune pe primul loc , si asta poate pentru ca as putea sa am increderea ca ea m-ar astepta tot pe mine . Nu m-as criza atunci cand e grabita sa ajunga undeva , si bea cafea repede si isi lasa rujul pe cana , nu as face urat atunci cand nu are chef de mine , pentru ca a avut o zi grea sau s-a certat cu cineva la care tinea.Nu as fi rau cu ea , si as respecta-o indiferent daca e curva sau nu ... as avea aceeasi parere ca injunghiatu' "Respect curvele".Nu as fi un nesimtit sau un prost cu ea , nu as da in ea in niciun caz!!!Nu cred ca as minti-o decat chiar daca trebuie sau vreau sa nu afle ceva.. As avea incredere in ea , si nu mi-as face 1000000 de griji si probleme ca daca nu sunt eu cu ea se arunca in bratele oricui.Nu as uita de ziua ei.. in niciun caz !!!!!!!!
E ciudat...chiar e ! Anne-Marie , tu esti de vina pentru postul asta !!!! si stiu ca citesti asa ca poti sa taci :)).
Tu ce ai face daca ai fi baiat / fata [daca esti baiat si acum :))] ?

2 comentarii:

Miss Van spunea...

Nu cred ca ai face tot ce ai scris daca ai fi baiat. Asta spui tu, pentru ca esti fata si scrii ce ai vrea sa faca un baiat de fapt, punandu-te pe tine in locul lui. Am un frate care e cu 2 ani mai mic si il vad de pe acum cat e de nepasator si putin il doare de asa zisa lui prietena. Asa fac mai toti baietii, asa am face si noi daca am fi. Eu daca as fi baiat nu mi-as bate capul cu fete, le-as fute si le-as lasa sa se duca dracu`. Si urasc ca sunt fata, ca mereu trebuie sa am grija pe strada, etc. Oricum, dragut articol.

Unknown spunea...

aia e parerea mea... putin ma intereseaza ca esti de acord sau nu. nu's fratele tau !!
fiecare are parerea lui,logic.
mersi,oricum