Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

miercuri, 11 august 2010

Tipic mie


Ma-m cam saturat de mine..... Ma dezamagesc prea mult , si incep sa fiu constienta ca e cazul sa ma schimb , sa nu mai fac ce am tot facut pana acum , si asta doar din motive pe care eu si Panda le stim .
E tipic mie sa dezamagesc lumea la care tin , sa nu am incredere decat in cine nu trebuie , sa uit de prietenii vechi , in favoarea celor noi , sa incerc din rasputeri sa ma ascund de problemele mele , doar pentru ca nu vreau sa fiu nevoita ca sa fac ceva , sa nu le spun alor mei ce vreau eu de la mine si de la viata , si lista poate continua muuuuuuuuult si bine .
Ideea e ......ca vreau sa ma schimb . Vreau sa nu mai ma fac praf si sa uit de orice , chiar si de jerry , care pana la urma are grija de mine mereu , nu numai atunci .Vreau sa pot sa spun "Asta chiar e prietenul meu cel mai bun " si sa fiu sigura de asta , sa nu ma mai insel , cum am facut pana acum. Vreau sa pot sa am incredere in cine trebuie . Vreau sa nu mai am viata pe care o am acum , vreau sa fie acceptabila..
Si logic , e tipic mie ca vreau prea multe si ca nu incerc sa schimb nimic....

2 comentarii:

Unknown spunea...

toti facem greseli creier ,chiar si eu >:D< singura problema e ca iti faci singura rau si asta trebuie sa rezolvi tu

Dudu♥ spunea...

agree.
lasa lucrurile sa treaca de la sine, sa decurga normal. suporta consecintele cand gresesti si culege-ti laudele cand faic bine.
gandeste-te doar cum ai vrea sa fi trata, si trateaza-i pe ceilalti la fel.
si toate starile alea "high", sunt doar de moment... si prietenii adevarati raman si dupa, indiferent.
asa ca daca ii ai langa tine... pretuieste-i.

o sa te maturizezi incet incet...^_^