Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

vineri, 13 august 2010

Nu scriu pe ala comun

Tu esti prea prost ca sa iti dai seama cat de multi nervi ii faci in anumite momente. Nu esti constient cat poti sa o ranesti atunci cand tu glumesti , dar nu lasi de inteles asta . Nu stii cat tine la tine , si ca are momentele ei in care se cam indoieste de ea , si de faptul ca nu prea merita sa fie in relatia asta. Nu stii ca se uraste pentru ce iti face , pentru ca te enerveaza la maxim , ca te face sa o urasti uneori ,si multe altele.Si nu , nu face pe victima , doar ca ....nu mai vrea sa fie ranita iar... Suna atat de urat , de libidinos , oricum , dar asa e... Chiar nu mai vrea.Pentru ca doar eu si ea stim ce urmeaza pe urma , cate ganduri idioate are , cate momente de cumpana are , cat de mult ii ia sa treaca peste.
Nu cred ca esti constient ca ea chiar ti-a pus in mana partea din ea pe care o uraste cel mai mult , si pe care tu uiti sa o folosesti [a ta]-inima. Toate sentimentele , lacrimile , amintirile , momente impreuna , toate o sa se intoarca impotriva ei la un moment dat...Stiti amandoi asta , stiti ca sunteti doi prosti care fac impreuna cat toata natia la un loc , dar va certati ca idiotii ...
Asa e !!


Va certati doar pentru a va da seama ca .............ce ?? Ca ea te iubeste , ca tu pe ea -poate- si ca sa mai ce in schimb? Sa va cunoasteti mai bine ? Asta e o gluma buna!! Nu o sa o cunosti niciodata total , ea nu se lasa cunoscuta de nimeni , pentru ca atunci cand a facut-o , nu a meritat si tot impotriva ei s-a intors totul. Nu o sa ii stii punctele sensibile , ce o enerveaza la culme , cum sa o calmezi cand plange , cum sa o faci sa rada , cum sa ii spui ce simti , cum sa ii arati ca ti la ea , ca e importanta pentru tine pe intelesul ei , niciodata. Marea majoritate nici ea nu le stie.









Dar ...te rog ceva. Doar nu rupe inima care e in mainile tale . Iubeste-o . Pentru ca ea te iubeste. Ti-ar da tie ultima ei suflare , daca ar putea.

Niciun comentariu: