Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

luni, 14 iunie 2010

Ce e dragostea ?





Trebuie sa te gandesti , si nu cred ca tu gandesti la fel cum o face el . Nici nu conteaza pentru el ca nu mai ai viata ta , conteaza doar masura in care il ajuti . E usor sa iti dai seama ca viata ta e ca un iad atata timp cat nu traiesti decat pentru visele si sperentele tale si nimic nu e asa cum ai vrea tu sa fie.

Trebuie sa te gandesti , si nu cred ca gandesti asa cum o face ea. Pentru ea nu conteaza atat de mult cat o ajuti in anumite momente , conteaza mai mult cat de mult ii esti aproape.Si stiu ca iti pare rau pentru toate momemtele in care ai ranit-o , oricat de mult ai spune ca nu e asa. Si cred ca acum nu mai iti bati joc de dragostea pe care o primesti , pentru ca poate , ai trecut si tu prin asa ceva...


Ce e dragostea ,de fapt ?
Inseamna sa renunti , pentru ca nu asa am fost invatata....?

Poti sa incerci cat de mult crezi tu ca e de-ajuns de dragoste , dar nu o sa reusesti sa o ti departe... Poti sa o gasesti in prieteni , iubiti , sau iubite , animale , locuri , fapte , si alte chestii .. Nu incerc sa fac pe deontoloaga , doar imi exprim opinia. Sunt sigura ca tu ai o alta parere , dar poate ca in anumite privinte esti de acord cu mine... sau nu.

Poti sa fugi cat de departe vrei tu , dar nu rezolvi nimic . Mai mult iti ascunzi sentimentele in spatele mintii, si da-ti si tu seama ca intr-o zi tot o sa revi la ele , indiferent cat incerci sa nu mai faci lucrul asta.

Si poate ca iti doresti sa insemni altceva , pentru altcineva acum . Dar la un moment dat tot o sa ramai blocat in trecut . Nu mai te intreba de ce inca mai astepti ceva , bucura-te de ce ai acum ~~~!!!!~~~



Un comentariu:

Laura spunea...

n-am o definitie..
stiu doar ca dragostea iti fute viata
sa iubesti inseamna sa iti arunci inima in bratele cuiva care intr-o zi ti-o va frange...
e... trist