Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 19 noiembrie 2009

Nu inteleg pur si simplu


Nu va mai inteleg deloc...Acum vorbesc numai in numele meu si nu in al altcuiva , referindu-ma la cei care au pe cineva aproape [fata sau baiat mi-e indiferent] , si care se indoiesc mult prea mult in privinta sentimentelor celuilalt.
Eu va vorbesc , pentru ca nu am pe nimeni care sa ma mai ia in brate si sa imi zica "Emonico , e te iubesc" iar voi...voi aveti ! Dar nu stiti sa apreciati nimic , si faceti greseli mult prea multe , sau din contra, putine dar semnificative , lasandu-l pe celalalt sa creada ca totul e o gluma , si nimic mai mult.
Si va pare rau ca gresititi , dar continuati sa o faceti , si pe urma regretati ca totul s-a terminat mult prea devreme , si cand totul devenea mai frumos , sau cand tineati mai mult la respectiva persoana.
Eu ,,,,ce sa mai zic ? Ma las purtata de fum in amintirile mele dureroase pentru ca nu mai am decat asta , nu mai are cine sa ma ia in brate cand mi-e greu , sau cand plang si sa imi spuna ca totul o sa fie bine atata timp cat suntem impreuna , si nu o zic cu rautate pentru voi , o zis cu rautate pentru mine , pentru ca daca e cineva care greseste mult , acel cineva sunt eu.
Dar nu-mi place ca va indoiti de sentimente , cele mai pure normal , si credeti ca daca un baiat s-a jucat cu voi , asa sunt toti.Nu-i adevarat , si poate ca stiti lucrul asta mai bine decat mine , si asta e un motiv bun pentru care ar trebui sa va dati seama ca raceala din partea unuia , se rasfrange asupra celuilalt , si tocmai de asta totul se duce.
Eu vreau ca lumea sa fie plina de iubire , si .....daca voi nu va iubiti , atunci.......atunci cum ramane cu iubirea la care visez eu ?
Nu uitati ca e un adevarat noroc sa ai pe cineva care sa iti trimita un mesaj , sau sa iti spuna "Te iubesc" , si eu stiu asta ,,,dar voi nu stiti?

2 comentarii:

Dudu♥ spunea...

Ma regasesc in primele paragrafe..si imi e rusine. Ai dreptate, nu stim sa apreciem ce avem, si acum nu ma refer doar la dragoste, ci la absolut toate lucrurile marunte si toate sentimentele care ne inconjoara

Cecilia. spunea...

mda. prea real, prea trist, ceva care se vede, se simte, dar nu se intelege, sau nu se vrea a fi inteles de nimeni tot ce ai scris tu acolo. e trist. rau de tot. toti vedem ce facem, dar nu ne straduim delox sa schimbam ceva... si eu m-am aflat in situatia ta... si mi-e rusine si mie, asa cum a zis Dudu. :|
pacat.