Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

miercuri, 11 noiembrie 2009

prea multe despartiri prea putine regasiri (II)

continuare :



Tu esti numai un om cu care toti au invatat sa se joace cand au chef , si sa te arunce pe urma , iar tu.. tu sa taci , pentru ca nu vrei sa ranesti pe nimeni , si suporti durerea aia mai bine decat ai putea sa crezi , dar crede-ma ca o sa clachezi la un moment dat si o sa mori chinuindu-te.

Te cred , ca te doare sa ma auzi , dar e mai bine asa. Vorbesc serios cand iti spun sa te trezesti la realitate si sa nu mai lasi pe nimeni sa se joace cu inima si cu sentimentele tale.

Iubesti tot ce misca , dar te sperii de gandaci. Te-ai milogit de ai tai sa iti ia un caine ,dar te-ai izbit de un refuz , dar tu nu ai insistat asa cum ar fi trebuit , ai luat totul asa cum ti-a venit. Te urasc pentru ca nu ai tupeu in tine !

Dar in acelasi timp te ador pentru ce esti tu, pentru ca sti sa razi si sa ii faci pe altii sa rada , pentru ca iubesti animalele , ca le iei in casa si ai grija de ele , pentru ca sti ce vrei sa faci intr-o zi [chiar daca nu te ti de tot] , pentru ca sti sa profiti de timpul liber , ca sti ce inseamna sa gresesti ,dar mai ales pentru ca sti sa iti ceri si scuze.

Esti un copil , si ar trebui sa sti asta , dar totusi , te interiorizezi , ca mai apoi sa ai o cadere nervoasa sau emotionala si sa faci lucuri pe care si tu le regreti , si sti foarte bine la ce ma refer. Pui mult sentiment in tot ce faci , si tocmai asta e motivul pentru care esti distrusa daca nu iese totul asa cum nu vrei.
Draga mea , inchei aceasta scrisoare aici. Sper sa o citesti si sa te gandesti.


Cu drag , a ta,
AnnE

Niciun comentariu: