Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

miercuri, 9 decembrie 2009

Pentru Creatza mea


Andreea , sau Creatza cum i se mai spune , a fost pritena mea din a V-a si nu regret niciuna din toate porcariile sau prostiile pe care le-am facut impreuna.Pentru ca nu am nimic de regretat atata timp cat tot raul a fost spre bine.
Poate ca e voia cuiva anume ca noi sa fim si acum in aceeasi clasa , si poate ca nu e doar coincidenta . Sau ,si daca e , nu mai conteaza :D
Mereu a fost aproape de mine cand era nevoie de ea , si chiar si cand nu era nevoie de ea , si m-a ajutat sa invat multe lectii de viata . Pentru ca asa e ea.. O dulce.
E tot ce puteam sa imi doresc de la o prietena , mi-a sters lacrimile cu o imbratisare ,ma asculta cand vreau , si ma lasa sa imi vars nervii fara sa imi zica nimic , pentru ca stie ca e cineva important pentru mine , indiferent de ce as zice sau ce as face.
Si daca nu stie , ii spun eu acum.
Pentru ca am facut muuuuuuuulte prostii impreuna , am fumat si am baut amandoua , ne-am certat , am realizat ca nu ne e bine si ne-am impacat , ne-am iertat , ne-am ras [ cum zice ea] , ne-am simtit bine si mai ales.... am simtit ca asa trebuie sa fie.
Si ii multumesc pentru tot ce ma face in fiecare zi si pentru ce ma invata mereu.
Si ii cer scuze ca sunt un copil rasfatat in continuare , si ca sunt asa enervanta , ca nu o ascult mereu , ca o ranesc si ca .... uneori..o uit..
Dar te iubesc <3

2 comentarii:

Dudu♥ spunea...

Pentru Cretzul tau^_^

Cretzulik ZwZwliK spunea...

m`am emotionat<3
mi`au dat lacrimile missule:X
luff you sis`<3
>:D<