Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 25 decembrie 2008

Merry X-mas


Desi statusul meu este "NU iti zic nici un Craciun Fericit" , cred ca trebuie sa scriu despre Craciun pe blog , pentru ca pana la urma , azi e Craciunul :D.
Asa ca trec la treaba .
Azi e craciunul si desi ar fi fost mai mult decat frumos sa si ninga , doamne-doamne ne da soare .
E bine si asa ca barem nu ploua >_<.
Craciunul e o zi a miracolelor , promisiunilor si mai ales a sperantei si bucuriei. DE craciun devenim moi , iubareti si daca ne permitem , le dam celor din jur cadouri [mai mult sau mai putin simbolice] si le uram toate cele bune [bla bla bla...stiti si voi ce se zice.] si ne petrecem timpul cu familia , in sanul careia ne simtim bine si protejati .
alaturi de ei zambim neconditionat [pana incepe sa ne doara fata] si ne gandim numai la lucruri bune , incercand sa uitam de griji si probleme pentru cateva ore.
Imi placea Craciunul cand eram copil de 4-5 ani si stiu ca plangeam atunci cand mama si tata duceau bradul la ghena [aveam brad natural pe atunci] si mereu asteptam pana la ora 0:00 ca sa vina mosu' si sa il trag de barba , dar logic ca nu venea .
Acum , incep sa cred ca sarbatoarea Craciunului se rezuma mai mult la a cheltuia bani pe cadouri ce nu au valoare sentimentala si pe care le poti primi de la oricine , se mai rezuma la mancat si ajuns la spital [sau daca nu acum , de revelion] si cel mai mult cred ca regret faptul ca si-a pierdut din farmec.
Era altceva acum cativa ani cand primeam un ursulet sau primul CD cu muzica , si acum , cand toate astea sunt la indemana oricui , si oricine ti le poate da [in sila sau nu] , fara sa puna cat de putin suflet in cadou.
Cred ca mai mult conteaza valoarea emotionala decat materiala. Poate ca nu au toti la fel de multi bani[sigur] dar ,,,,, e altceva cand primesti un cadou pe care stii ca il vei pretui fata de atunci cand primesti ceva si peste 2-3 minute uiti de el.
MERRY X-MAS PPL !!

Niciun comentariu: