Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 20 mai 2010

Tu nu stii nimic.

Tu nu stii nimic , nu ma cunosti , nu stii ca ultimele 3-4 luni din viata mea au fost infernale , si Ii multumesc cerului ca inca mai sunt in viata , nu stii chiar nimic !
Nu stii cum e sa stai in pat sa iti simti piciorul in ghips , dar sa nu iti dai seama daca e pe bune , sau e alt vis tampit de-al tau care se repeta la nesfarsit , in fiecare zi , in fiecare minut , secunda , ora. Nu stii cum e sa simti ca inima nu iti bate , sa nu iti dai seama daca respiri , sau nu , sa iti spui mereu "Adu-ti aminte sa respiri ! Nu uita sa respiri !" . Nu stii cum e sa iti intrebi mama inlacrimata " Mama , ce traiesc eu acum e un vis sau e real ?" . Nu stii cum e sa nu simti nimic , absolut nimic . Nu stii cum e sa nu iti aduci aminte decat ultima luna [maxim o luna] din viata ta , ca in rest tu nu mai sti nimic , nu mai sti ce ai facut , cu cine , cand , cum , pentru ce , pentru cine . Nu stii cum e sa iti injuri cea mai buna prietena si prietenul , pentru ca tu delirai sau erai inconstienta , sau pur si simplu , nu constientizai nimic . Nici macar nu ai idee prin ce am trecut , trec , si voi trece tot restul vietii mele .Nu stii cum e sa aberezi daca nu iei pastile , cum e sa intri in crize de nervi , de disperare , de frica , cum e sa intrii in depresie pentru niste nimicuri , aparent , daca nu iei pastile . Nu stii cum e sa te schimbi dupa un accident ,pana la urma. Nu stii cum e sa nu iti dai seama ca acei oameni care se uita insistent la tine , si care pentru 2 saptamani iti acorda atentie , ca mai apoi sa iti reproseze ceva ce nici macar nu e vina ta , ceva care nu tine de tine , ca ei sunt parintii tai . Nu stii cum e sa nu iti dai seama de nimic , si sa ti in tine tot ce ai pe suflet , pentru ca acum nu mai ai incredere in absolut nimeni , nici in mama , nici in tatal tau , nici in prieteni sau "cunostinte" , pentru ca majoritatea nici amici nu iti sunt. Nu stii cum e ca in cele mai dificile momente din viata ta , un singur suflet sa iti fie aproape , si doar niste amintiri , ale prietenilor care acum au murit.

{Poate ca o sa te lamuresc si despre ce tot aberez eu aici , dar acum nu am chef. }Va iubesc , aveti grija de voi .

Un comentariu:

Dudu♥ spunea...

hang in there >:D<