Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

luni, 17 mai 2010

Love you better


Poate nu sunt ceea ce tu iti doresti , poate sunt tocmai opusul , dar macar eu stiu ce trebuie sa ai ca sa fi fericit si stiu sa iti fiu alaturi ,jndiferent cat de departe am fi unul de celalalt.Stiu ca e ilogic sa tin atat de mult la tine , la noi , la ce avem , dar stiu ca barem nu sunt singura in situatia asta. Uita de felul in care arat , de "masca" mea , facuta special ca nimeni altcineva sa nu mai reuseasca sa isi bata joc de increderea , sentimentele , naivitatea mea , uita de tot , pentru ca tu ma cunosti asa cum sunt eu cu adevarat , fara niciun ascunzis , fara nimic fals .
Nimeni nu o sa te iubeasca mai bine sau mai mult decat mine .
Tu nu ai vazut dacat o data , poate , cum plangeam la gandul ca o sa fii atat de departe de mine , in urmatoarele luni , si nu mi-ai zis nimic rau , pur si simplu imi spuneai sa ma calmez ca la starea mea de sanatate ,luciditate etc.. nu e bine pentru mine sa plang.
Si e genial cum ne completam , cum ma faci sa zambesc cu felul tau de a rade , oricat de fals ar parea , cu mesajele tale , cu simple cuvinte ,banale. Nimeni nu o sa te cunoasca mai bine decat mine , si asta asa e. Gandeste-te ca daca am renunta , ai putea sa dai peste o falsitate de tipa , care nu are mai mult ca mine decat niste dinti albi , stralucitori si extrem de multe figuri si aere de vedeta. Numai tu si eu stim cum e intre noi doi,,,,,
Si te iubesc ... pentru ce esti tu cu adevarat..pentru ce esti cand suntem amandoi...

Trimiteți un comentariu