Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

joi, 30 aprilie 2009

Viitorul nu a promis niciodata nimic


Cu totii ne dorim sa ajungem "mari" , sa avem tot ce ne dorim si sa ne retragem pe la 40-50 maxim 60 de ani , ca de ...avem cu ce si sa ne bucuram de batranete.

Dar ce facem [majoritatea nu toti] pentru a ne implini acest vis ? Speram oare ca Sfantul Satelit sa ne ajuta cu puterea sa de OH MIGHTY ONE ~!~ sau ne spetim cu munca pentru a ajuge sus si sa avem ceea ce ne dorim mereu ?

Viitorul nu a promis absolut nimic pentru ca asa a fost , va fi , si este.

Pana mea ~!~

cica pe 12-21-2012 se va sfarsi lumea , si nu oricum ci prin foc.. Va dati seama ca moarte durereoasa? Dar nu-i nimic nu , ca doar ne aruncam in ghetarii topiti :))

Dar viitorul este incert , asta stiu sigur. Si mai stiu la fel de sigur ca numai puterea si forta proprie ne pot ajuta. Pentru ca , pana mea , suntem singurii care ne putem ajuta , lumea din jur fiind numai un rau necesar , de care suntem dependenti si atasati in acelasi timp.

Nu cred ca am vrut vreodata sa stium cum voi fi in viitor si poate ca asta si pentru ca am o imagine preconceputa.Poate ca e si faptul ca nu ma mai intereseaza atat de tare ce va fi maine pentru ca vreau sa ma bucur de ziua de azi .

Dar cred ca viitorul , nu-mi va aduce prea mari schimbari. Poate voi ramane aceasi tipa de acum , cu aceasi mentalitate si cu aceasi personalitate, si poate ca ma voi schimba numai fizic.

poate ca voi sta tot cu cana de 3in1 langa mine , cu un maldar de hartii si foi si schite pe birou , si tot rece va fi 3in1 ca iar m-am apucat de scris si am uitat sa-l mai beau.

Poate ca-mi vor placea tot betisoarele parfumate cu iasomie , vanilie sau trandafiri.

Viitorul nu vreau sa il vad pentru ca vreau sa ma bucur de ceea ce am acum.
Trimiteți un comentariu