Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

marți, 19 ianuarie 2010

...

Cred ca in fiecare zi de cand te are pe tine aproape isi multumeste , pentru ca stim amandoi ca nu are increde in oameni din prima , si stim cat o doare .Isi multumeste ca a avut incredere in tine si mai ales iti multumeste ca ii esti aproape , ca o intelegi ca nu ii ceri mai mult decat ar putea vreodata sa iti dea , si pentru ca o iubesti. Si o stie si ea prea bine.
De cand te are aproape zambeste ! Si eu spun asta pentru ca traiesc inauntrul ei in fiecare zi , si iti multumesc in numele ei ca o lasi sa se piarda in parfumul tau , in dulceata parfumului si izul asta usor de tutun care si acum e in narile ei , ca o lasi sa se adanceasca numai in fericire si ca o inveti cum e sa fie feiricita pur si simplu. Ca i-ai dat o inima , ca ai grija de ea , ca o faci sa se simta bine , si ca se uita in tine , ca ii spui Pufus doar ca sa ii vezi zambetul...Ca o iubesti.Ca o lasi sa iti zica Guma Verde.
dar voi , nu puteti intelege ce fericita e sa se piarda in fiinta lui........ar vrea sa ramana numai in el , ca sa nu ii mai deranjeze nimeni..

Eu si ea , vrem sa ne adancim in natura ta..
<3>



Un comentariu:

Dudu♥ spunea...

frumos:)
si frumoasa inspiratie :-p