Totul este la fel oricat de mult timp ar trece. Nimic nu se schimba si chiar daca s-ar intampla asta , nu s-ar observa. si dupa cum spunea cineva:
"Absurdul întrece realitatea. Realitatea întrece ficţiunea. Ficţiunea e realitatea mea, dusă la absurd."

luni, 17 noiembrie 2008

I never thought...

Niciodata nu am crezut ca o sa ma uit in urma si o sa imi fie frica sa ma intorc la vremurile acelea , n-am crezut , si nici nu o fac.
Insa acum , pe cand vad cum trece timpul si cu trandafirul de la tine se ofileste in glastra in care l-am pus amandoi acum cat?....4 luni ? cam asa ..mi se face dor de cand eram copil si cand vroiam sa fiu mare.
Ce greseala imensa...as da orice sa am din nou 4-5-6 ani si sa ma joc toooata ziua , sa merg afara si sa rad o zi intreaga . Si sa nu mai fiu nevoita sa ma ascund in spatele unor minciuni pentru a lasa impresia ca "sunt bine" cand de fap nu sunt.
Si cum stiu ca fiecare om are in strafundul sau , cel mai adanc si ma intunecat secret , vreau sa ajung la el , oricat de multa suferinta , durere , sau mai stiu eu ce pentru a putea a-l afla.
Da , sunt bagcioasa...prea mult :D~!~Si-mi place.... :)

Cu ocazia unei noi intrari tin sa specific ca sunt profund marcata de ce s-a intamplat la mina.. si condoleante celor ce si-au pierdut familiile acolo .. :(
Am zis ca nu vreau sa treaca timpul ?Vreau sa raman aceasi tipa de acum...
:D



Die young..Stay pretty

Un comentariu:

Grimalkin spunea...

macar tu te poti bucura ca ai avut o copilarie!
:*